AFGELAST - H. Matthysen, R. Mosuse & A. Van Ballaert

Huroram!

AFGELAST - H. Matthysen, R. Mosuse & A. Van Ballaert

Huroram!

Deze voorstelling wordt helaas om corona-gerelateerde redenen geannuleerd. De tickethouders werden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

De lockdown was voor Hugo Matthysen een mooie kans om wat orde te scheppen in zijn onoverzichtelijke repertoire. 

Tussen 1990 en 1993 bracht Matthysen met zijn toenmalige band ‘de Bomen’ drie legendarische albums uit met Belpopklassiekers als ‘Blankenberge’, ‘Tony, de Zieke Pony’ en ‘Toyota Carina’. Daarna bleef hij schrijven. Voor toneelstukken, televisieprogramma's, voor derden, en vooral: voor zijn plezier.

Ondertussen werken Matthysen, Mosuse & Van Ballaert al jaren samen in de beroemde Clement Peerens Explosition. In dit concert plukken ze een fraaie setlist uit die merkwaardige catalogus.

DZe beloven dat het er iets beschaafder aan toe zal gaan. Er zou zelfs geen half woord Antwerps te horen zijn in hun vertellingen tussendoor. Dit wordt een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, de zang door het gesproken woord, en dat woord dan op muziek gezet wordt. Kan je nog volgen?

Huroram! is een afwisselend programma vol zang en dans, waarbij de dans wordt vervangen door de zang, en de zang door het gesproken woord, en dat gesproken woord wordt vervolgens op muziek gezet. Kan je nog volgen? Nee? Een handleiding is verkrijgbaar.

P.S. 1 Wat het eventuele meezingen betreft, wij gebruiken niet de concert pitch van 440 Hz die u gewend bent van klassieke concerten. Wij houden het bij de in de populaire muziek gangbare A=440Hz.

P.S. 2 Wat het meeklappen betreft, dat wordt niet aangemoedigd, maar het kan. Maar dan wel graag op de afterbeat, dat zijn de tellen 2 en 4 op onderstaand schemaatje: 

 

drumbeat.png
drumbeat.png