AFGELAST: Lucas Van Den Eynde, Tine Embrechts & Nele Bauwens

Jukebox 2020

AFGELAST: Lucas Van Den Eynde, Tine Embrechts & Nele Bauwens

Jukebox 2020

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. We onderzoeken samen met de artiesten of er een alternatieve datum voorgesteld kan worden. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd in de loop van de volgende dagen. 

Mooie liedjes duren soms wel lang!

Twintig jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen op het podium met ‘Jukebox 2000’, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar.

Op algemeen verzoek, en ook omdat ze die Nederlandstalige pareltjes toch zo graag zingen, schrapen Nele, Lucas en Tine voor de aller-allerlaatste keer hun keeltjes en geven ze zich weer over aan hun liefde voor het Nederlandstalige lied.

‘Jukebox 2000’ een interactief muziekprogramma. Een jukebox pas begint te spelen als je een muntstuk in de gleuf schuift en een nummer selecteert. Zo ook voor deze voorstelling. Zonder jouw stem en jouw keuze werkt het niet. Via www.jukebox2020.be kan je drie nummers kiezen die je graag live zou willen horen tijdens de voorstelling. Zo ontstaat er iedere avond een echte levende jukebox, begeleid door dit schitterend 10-koppig liveorkest.

   

door

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens (zang), Jan Van Looy (piano/toetsen/orkestleider), Marc Bonne (drums/slagwerk), Chris Peeters (gitaar), Bert Embrechts (basgitaar), Wietse Meys (saxofoon), Tom Verschoore (trombone), Jo Hermans (trompet), Yumika Lecluyze, Joanna Vlaeminck (viool), Helena Raeymakers (altviool)