za 02 okt
20u00

ASIAT-site

Mechelsesteenweg 255
1800 Vilvoorde

€ 15.00
+- 1u30

Arne Sierens

Alles in brand

Arne Sierens

Alles in brand

Op een nacht wordt Arne Sierens wakker: “Mijn kop: alles in brand.” Metéén heeft hij een titel van een nieuw theaterstuk. De volgende dag gaat hij al naar het brandweermuseum in Erembodegem. Nadien neemt hij een vloed aan interviews af met mensen uit de brandweersector en volgt hij zelfs stage bij een team "hoe je best auto’s kan openknippen".

Op weg naar de jaarlijkse brandweerviering zitten de brandweerkapitein en zijn team plots vast in een grote kettingbotsing! Speeches en de oproep bij mensen om vrijwilliger te worden, moeten echter absoluut doorgaan en overgenomen worden door anderen. En uiteraard mag ook de hommage aan de 37-jarige carrière van de gepensioneerde topbrandweerman Willy Vanderstraeten niet uitgesteld worden.

Aanwezige collega’s komen hierdoor ongepland aan het woord. Ambulancière Isabelle weet alles van bijstand en de mensen redden. Ze wordt hierin voluit gesteund door chauffeur en stagiair Randy. Intussen is ze ook heel verward door de onverwachte aanwezigheid van haar ex-man sergeant Jeremy. Jeremy en Willy laten iedereen meteen enthousiast meeleven over wat dat feitelijk is om brandweermens te zijn.

Ge hebt geen gedacht hoe vaak er iets in brand vliegt in deze wereld. Ah ja, ook vaak ons hart.

door

Mareille Labohm, Willy Herremans, Stefaan De Winter, Veerle Malschaert (spel), Arne Sierens (tekst/regie)

praktisch

Deze voorstelling zal plaatsvinden in een hangar op de Asiat-site.

Onthaal: via de ingang van de Asiat-site aan de Mechelsesteenweg waar ook een fietsenstalling ter beschikking staat. 

-> Opgelet! tickets reserveren kan slechts tot de vooravond van de voorstelling.