ma 01 jun
00u00

digitaal evenement

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

+- 0u00

Cultuur bij jou thuis

Enkele online cultuurtips

Cultuur bij jou thuis

Enkele online cultuurtips

Door de coronacrisis is de magie van live cultuurbeleving even onbereikbaar. Geen nood, want als we onze schouwburg nog moeten gesloten houden, slaan we langs deze weg graag de brug naar enkele online voorstellingen die je thuis kan bekijken. Geniet veilig van cultuur in jouw kot.

Podium Aan Huis

Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen.

UiTinHuis

Canvas en publiq (het platform voor cultuur en vrije tijd dat onder meer UiTinVlaanderen aanbiedt) presenteren UiTinHuis.be: een tijdelijke website die concrete informatie verzamelt over het digitaal cultuuraanbod.

Kunst en cultuur rechtstreeks in je huiskamer

Theatervoorstellingen, concerten, literatuur en films gaan rechtstreeks je huiskamer in met deze selectie van Cultuurconnect.

Kunst en cultuur

Binnen het wereldwijde kunstproject van Google vind je de collecties van honderden musea. Het Van Goghmuseum in Amsterdam, het kasteel van Fontainebleau, het Computer History Museum in het Amerikaanse Mountain View, het Gulbenkianmuseum in Lissabon, de geschiedenis van Bauhaus of de prehistorische tempels op Malta: het aanbod is ein-de-loos mooi en boeiend.

Ook de vrt biedt je een mooi overzicht van virusvrije en virtuele museumbezoeken.