wo 03 nov
20u30

De Kruitfabriek

Steenkaai 44D
1800 Vilvoorde

€ 14.00
+- 2u00

'Nuff Said

met Jeroen Leenders, Samir Fighil, Kel Assouf & Samira Hoogvliets

'Nuff Said

met Jeroen Leenders, Samir Fighil, Kel Assouf & Samira Hoogvliets

‘Nuff Said ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds september kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Kruitfabriek terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De hardest working woman in comedy Serine Ayari is onze host.

Welkom aan iedereen vanaf 16 jaar. 

vanaf 20u00 dj-set door Friskobar Soweto

Friskobar Soweto brengt warmte in de winter, koelte in de zomer en gaat op zoek naar de verhalen achter de muziek.
All things Groovy met lak aan de grenzen van tijd en plaats.

Ideale opwarmer naar onze tweede editie van 'Nuff Said. 

Samir Fighil (NL)

Samir Fighil is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap. Samir wordt alom geprezen en gezien als het aanstormende talent uit de Provincie Gelderland. Winnaar persoonlijkheidsprijs Cameretten 2019.

Kel Assouf (BE)

Kel Assouf is de beste desertbluesband die België rijk is. De roots van frontman Anana Harouna liggen bij de Touareg in Niger, waar hij op zijn zeventiende de wapens opnam om te vechten voor het voortbestaan van de nomadenvolkeren. Intussen is dat wapen neergelegd en de gitaar opgenomen, en revolteert Harouna vreedzaam vanuit onze hoofdstad. Vergelijkingen met Tinariwen of Bombino liggen voor de hand, maar Kel Assouf is ingetogener en warmer.

Samira Hoogvliets (NL)

Samira Hoogvliets is een MC, schrijfster, storyteller, podcast maker, zangeres en beginnend stand-up comedy artieste uit Amsterdam-Noord. Haar roots liggen in Marokko en Suriname. Zij probeert naast haar carrière als maker, ook te onderzoeken wat er in de samenleving speelt. Dit doet zij door de kennis uit haar studie agogiek te combineren met kunstvormen om zo sociale impact en verbinding te creëren.

Jeroen Leenders (BE)

Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

Praktisch route De Kruitfabriek

Gewijzigde verkeerssituatie De Kruitfabriek
Gewijzigde verkeerssituatie De Kruitfabriek