wo 02 feb
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00
+- 2u30

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds vorig jaar kan je ook in Vilvoorde zowat maandelijks op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De hardest working woman in comedy Serine Ayari is jullie host. Aight! Who’s in!?

Welkom aan iedereen vanaf 16 jaar. 

Een terugblik op de 100ste editie

vanaf 20u00 dj-set door Friskobar Soweto

Fuad Hassen (NL)

Fuad Hassen werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. Fuad is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Marie Daulne - Zap Mama (BE)

Marie Daulne is de half-Belgische, half-Zaïrese, flamboyante frontvrouw van Zap Mama. De optredens van de band vallen in de smaak door de combinatie van vocale hoogstandjes, dans en humor. Zap Mama stond op de meest iconische podia ter wereld: van New York's Central Park via de Parijse Olympia tot op het Jazz-festival van Montreux.

 

- Zap Mama met Erykah Badu: https://www.youtube.com/watch?v=XNGKMG75rI4

- Adele over Zap Mama

Emma Lesuis (NL)

Emma Lesuis ontwikkelde haar pen tijdens de studie Woordkunst in Antwerpen, na haar afstuderen kwamen de woorden meer tot leven. Ze maakt van de waarachtige werkelijkheid een verhaal. Via tekst, beeld of een podium vertelt ze de verhalen door. Haar werk was onder andere te zien op Canvas, NPO, Oerol, Brainwash en verscheidene festivals.

Nigel Williams (BE)

Nigel Williams wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand up comedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up tempo stand up comedy. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!