zo 19 sep
13u00

Grote Markt

Grote Markt
1800 Vilvoorde

+- 5u00

PLEIN PUBLIQ

gratis straattheater event

PLEIN PUBLIQ

gratis straattheater event

Tijdens autovrije zondag gebeurt er heel wat in Vilvoorde. 

Ook wij als cc zijn op tournee en nodigen iedereen vanaf 13u00 uit op de Grote Markt voor een namiddag boordevol gratis cultuurplezier!

Kom genieten van verrassende acrobatische acts, indrukwekkende performances, ludieke workshops, ateliers en zoveel meer. Vaak een beetje gek, maar soms ook breekbaar en poëtisch, zinnenprikkelend geniaal of huiveringwekkend en opwindend.

Het volledige programma wordt in de volgende weken bekend gemaakt, maar hierbij lichten we al graag een tipje van de sluier:

Spot the drop, Vorwürfe & Handgreiflichkeiten

Ontdek de superjongleurs Niels en Malte. Op hun strafst zijn ze wel met 7 kegels in de weer, aan het tempo van Top Gear met tussendoor een handstand …

14u00 - 14u30 en 15u45 - 16u15

Duo No Nonsense, Finding Tomorrow

Twee zielen, overweldigd door de druk van de westerse wereld, bevinden zich in een eindeloze zee van verandering. Na gedesoriënteerd en verloren te zijn geraakt door wat de samenleving van hen heeft afgenomen, keert het paar terug naar de natuur.Langzaam ontdekken ze wat ze hebben gemist. Door middel van acrobatiek, beweging en metaforen vinden de twee hun weg naar morgen ...

13u15 - 13u35 en 15u - 15u20

Cie Paki Paya, Shake Shake Shake

In 'Shake Shake Shake!' door Cie Paki Paya gaat latin lover Tony op een pompende discobeat en aan de Chinese mast  op zoek naar de ware.

Het resultaat is een mix van theater, luchtacrobatie, humor en sensatie.

Slotshow om 16u30

en nog veel meer ...

Bovendien is er een waaier aan randanimatie voor groot en klein zoals Chakra Bazar (Theater Tieret), Lancelotmolen (Guapa!Creations), Döner Kleibäb (Instituut voor de volkswarmte) Veloman (Exoot), Mr. Rambour (Puurlain)