Ultima Thule

Bam!

Ultima Thule

Bam!

BAM! Een knal, een grote ramp, de wereld naar de vaantjes. Schiet er nog iets over? Ja, daar! Nog één stukje land, een man en een vrouw, blijkbaar de enigen. Dus moeten zij herbeginnen, de wereld opnieuw maken en vormgeven en fantaseren. Zoals zij denken dat het goed zou zijn. Maar ze zijn zo anders, als dat maar goed komt! Want anders gaat het opnieuw … BAM!

BAM! is een voorstelling over helemaal opnieuw beginnen, over elkaar leren kennen in de gelijkenissen én de verschillen. Over je plek zoeken, over dromen van een nieuwe wereld en over soms eens botsen. Het is een lofzang op de fantasie, het vrij spelen en wat dat tussen mensen teweegbrengt.

BAM!, of hoe ik eerst geen haar kon vastknopen aan je flipperkasthoofd maar er langzamerhand hartzacht voor viel, is bijzonder figurentheater voor kinderen vanaf 4 jaar.

door

Sven Ronsijn (spel/tekst), Katrien Pierlet (spel), Lize Pede (coach), Evelyne Meersschaut (objecten/kostuums), Pablo Casella Dos Santos (muziekcompositie), Rupert Defossez (scenografie/techniek)


doelgroep

2e en 3e kleuterklas