Bedankt voor je vertrouwen

3 juni 2020

Onze schouwburg staat al even leeg. Maar nu we de tweede fase in de versoepeling van de coronamaatregelen ingaan, zetten we met z'n allen weer voorzichtige stappen naar 'een nieuw normaal'. Hoopgevend, hartverwarmend en oh, zo welkom! Want we missen je

Seizoen 19/20
Wij sluiten in stilte seizoen 19/20 af en verwerken tegen eind juni de terugbetalingen van over de 50 afgelaste of verplaatste voorstellingen, zijnde meer dan 10.000 tickets. Dat vergt wat tijd en gebeurt volgens vaste administratieve procedures, dus bedankt voor je geduld op dit vlak.  

Seizoensbrochure en ticketverkoop 20/21
Hoe enthousiast we ook zijn over het geplande cultuuraanbod 20/21, toch kunnen we dit nu niet bekendmaken. Want we willen geen loze beloftes maken. En dus stellen we ook onze ticketverkoop nog even uit.

Jouw feedback telt!
Ondertussen focussen we op alternatieve activiteiten om jullie veilig en wel snel weer van cultuur te laten genieten. Volgend seizoen, dit najaar, maar misschien zelfs ook al deze zomer. Om ook jullie mening hierover en gevoel hierbij te kennen, hebben we een korte bevraging opgemaakt. Bedankt om deze tegen 07/06/20 in te vullen!   

Seizoen 20/21
Hoe het cultuuraanbod 20/21 vorm zal krijgen en hoe we weer een huis van cultuur, van verbeelding, van ontmoeting, van ontroering en van plezier kunnen worden, daar wordt serieus over nagedacht en naarstig aan gewerkt. Steeds in functie van de veiligheidsmaatregelen die ons met voortschrijdend inzicht worden opgelegd. Want veiligheid primeert!  

Geen glazen bol maar dit weten we wel
Omdat niemand een glazen bol heeft, veranderen ook onze plannen zowat elke week. Maar deze zekerheden kunnen we je wel al meegeven:

  • Het seizoensaanbod 20/21 mag je verwachten van zodra het kan, nog niet in juni. 
  • De ticketverkoop stellen we minstens uit tot augustus.  
  • We werken aan enkele corona-veilige (zomer)activiteiten die we later zullen bekendmaken. 
  • We puzzelen aan een corona-veilig cultuuraanbod 20/21 dat anders zal zijn, maar zeker zo prikkelend en ontspannend. 
  • We volgen nauwgezet alle veiligheidsmaatregels op en blijven jullie stelselmatig (digitaal) informeren.

Cultuur verbindt mensen. In deze tijden van groter sociaal isolement, beseffen we des te meer het belang van gezellige en ontspannende culturele uitjes. Door met z'n allen de veiligheidsmaatregels strikt te blijven naleven, hopen we des te sneller samen weer te kunnen genieten van een gezonde portie culturele verstrooiing... 

Zorg goed voor jezelf en voor de anderen! 💗