cc het bolwerk lanceert programma en start ticketverkoop 2022

30 november 2021

cc Het Bolwerk verspreidt de brochure voor zijn voorstellingen vanaf januari 2022 en start op 01 december om 09u00 met de online ticketverkoop voor de voorstellingen van het tweede deel van het cultuurseizoen 21/22.
Omdat het cultuurcentrum blij is dat het nog steeds bezoekers en artiesten kan blijven verwelkomen. Omdat het cultuurcentrum hoopvol wil blijven dat het op een veilige manier een versterkende portie cultuur kan aanbieden. Een lichtpuntje in deze donkere dagen.

Aangepaste werking en verscherpte veiligheidsmaatregelen

Sinds november organiseert het cultuurcentrum weer voorstellingen in de schouwburg. Het organiseert zijn activiteiten anders dan anders: zonder abonnementen en langetermijnengagementen, maar wel met losse tickets aan democratische prijzen. Met een verhoogde aandacht voor de veiligheidsmaatregelen die continu worden aangepast.

Zo garandeert het centrum zijn bezoekers goed geventileerde zalen en een schouwburg met verse buitenlucht. Het CO2-gehalte wordt continu gecontroleerd met luchtkwaliteitsmeters en het centrum past onder andere het CST plus toe: een Covid Safe Ticket in combinatie met het mondmasker. De laatste stand van zaken in verband met de veiligheidsmaatregelen vind je steeds op de website terug.

Hans Bonte, burgemeester: “De voorjaarsbrochure 21/22 biedt een aantrekkelijk overzicht van het gevarieerde aanbod aan theater, (wereld)muziek, humor, circustheater, film en zoveel meer. Voor groot én klein! Overdag én ’s avonds. En waar het kan, met een tikkeltje meer. Omdat de programmatoren hun engagement naar de artiesten en gezelschappen maximaal willen honoreren, werden een aantal artiesten die het voorbije coronajaar op het programma stonden, verschoven naar volgend jaar. Zo bieden we hun toch nog een speelplek. Het zal een jaar van continu schakelen worden, maar we zijn blij dat we onze bevolking een kans op ontspanning en cultuur kunnen blijven bieden in een veilige omgeving.”

Moad El Boudaati, schepen van cultuur: “Na zijn voorstellingen op verplaatsing tijdens de zomer, biedt het centrum sinds november weer een mooi gevuld programma in de schouwburg. Vorig jaar werd er geen brochure gemaakt, maar nu cultuur op een veilige manier mag verder georganiseerd worden, heeft het centrum ervoor gekozen om toch een voorjaarsbrochure te drukken. Deze wordt breed verspreid en ging vorige week de post op naar de klanten van de voorbije twee jaar. Iedereen is van harte welkom voor wat ontspanning in deze winterse dagen.”

Geïnteresseerden kunnen het programma consulteren op www.hetbolwerk.be of een brochure aanvragen via cultuurcentrum [at] vilvoorde.be.