CC op tournee… E I N D E L I J K weer cultuur!

11 juni 2021

cc Het Bolwerk wordt nog tot na de zomer ingezet als vaccinatiecentrum. Sinds begin dit jaar steken de cultuurmedewerkers mee de schouders onder dit grootschalig project dat ons op weg zet naar een veilige samenleving waar cultuur weer mogelijk wordt.

Nu het mooie weer voelbaar wordt, de vaccinatiecampagne in volle stroomversnelling is en de covid19-maatregelen versoepeld zijn, durven we dan ook weer te dromen van een versterkende portie cultuur. Van veilige cultuur. Een zomer lang. Nog niet in ons vertrouwde cultuurhuis, maar wel een alternatief aanbod op verschillende locaties buiten het cc. Ook in jouw wijk!

Onder de noemer ‘CC op tournee’ organiseren we een gevarieerd cultuuraanbod buiten onze muren. Je bent er welkom voor kleinschalige evenementen voor een beperkt publiek. Muziek, humor, theater en zoveel meer, voor groot én klein!

  • van maandag 12 tot zondag 18 juli in De Kruitfabriek,
  • van donderdag 05 tot zondag 08 augustus op de Asiat-site. 

Net zoals vorig jaar komt het cultuurcentrum met straattheater tot aan de deur bij de mensen thuis. Iedere zondag van juli worden de inwoners van verschillende wijken verrast met Zomersurprises. En iedere zondag van augustus zullen de bezoekers van de Grote Markt getrakteerd worden op ambulante Marktconcerten in de late namiddag.”

De organisatie van al deze evenementen gebeurt uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Het programma wordt stelselmatig aangevuld op onze website. Koop vanaf maandag 21 juni je tickets online voor deze ‘cc op tournee’-voorstellingen.

Campagne eindelijk cultuur

Ook de rest van de cultuursector staat te popelen om erin te vliegen. Want waar de zomer traditioneel een pauzemoment was in het culturele jaar, zal de zomer van 2021 er een worden van culturele heropstanding.

Een zomer waarover achteraf nog lang zal gesproken worden. Dé zomer waarin we eindelijk weer aan cultuur zullen doen. 

Ontdek op www.eindelijkcultuur.be van Uit in Vlaanderen meer culturele tips en een overzicht van alle activiteiten in de komende maanden.

zomerprogramma_all.jpg
zomerprogramma_all.jpg