'Nuff Said in Vilvoorde

29 september 2021

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Op woensdag 29 september werd de eerste editie gelanceerd in Vilvoorde.

Voorlopige thuisbasis: De Kruitfabriek. Lokale partner: cc Het Bolwerk.

Iedere maand kan je voortaan in Vilvoorde terecht voor een knallende show met nieuwe talenten uit de comedy, hiphop, jazz en spoken word scene! 

Huisband Lucid Lucia (voorheen BRZZVLL) brengt elke editie een cocktail van psychedelic funk, African grooves en barstende jazzbeat. Stand-uprevelatie Serine Ayari, zelf van Vilvoorde, gaat de shows in haar thuisstad hosten.

De eerste avond heeft alvast een line-up om u tegen te zeggen: Alex Agnew, Jade Mintjens, Judith Okon en Massih Hutak. Bij de tweede editie op woensdag 3 november verwachten we Samir Fighil, Kel Assouf, Samira Hoogvliets en Jeroen Leenders. De line-ups voor de volgende edities worden geleidelijk aan bekendgemaakt.

“‘Nuff Said betekent letterlijk ‘genoeg gezegd’. ‘Nuff Said staat voor avonden met comedy, muziek en woord als vaste ingrediënten. Comedy is het hoofdingrediënt. Iedere avond opent en sluit ermee af. Iedere avond is er ook een dj. Er hangt altijd een soort van gezellige festivalsfeer. Mensen komen om te lachen en stoom af te blazen. Het programma brengt zowel lokale als internationale artiesten”, vertelt Mourad Bekkour, initiator en curator van dit cultuurconcept.

Schepen voor sport, jeugd en cultuur Moad El Boudaati: “Ik heb zelf zeer goede herinneringen aan de Antwerpse ‘Nuff Said-shows in mijn studententijd. Het doet me dan ook enorm plezier om ze vanaf nu iedere maand in Vilvoorde een plek te kunnen geven! Bekkour slaagt erin om grenzen te doorbreken en publiek samen te brengen dat een weerspiegeling is van de demografie van onze steden. Bij ‘Nuff Said kom je thuis in je stad! Bij ‘Nuff Said is iedereen welkom!