Tijdelijk medisch centrum in cc Het Bolwerk

17 maart 2020

Stad Vilvoorde, AZ Jan Portaels en de huisartsenkring Harno hebben een tijdelijk medisch centrum ingericht in een afgesloten deel van cc Het Bolwerk. Dit om de impact van het coronavirus (COVID-19) op het zorgsysteem te beperken.

In dit centrum kunnen de inwoners met corona-gerelateerde klachten van de gemeenten Vilvoorde, Meise, Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel, Machelen-Diegem en Wemmel terecht voor een consultatie.

Dit kan enkel op afspraak! Maak deze afspraak via je huisarts.

PERSBERICHT STAD VILVOORDE van 17 maart 2020 

Stad Vilvoorde, AZ Jan Portaels en de huisartsenkring Harno – die regio Meise, Grimbergen, Vilvoorde, Kampenhout, Steenokkerzeel, Machelen-Diegem en Wemmel omvat – hebben de handen in elkaar geslagen voor de oprichting van een tijdelijk medisch centrum in cc Het Bolwerk. Dit om de impact van het coronavirus (COVID-19) op het zorgsysteem te beperken.

In dit centrum kunnen enkel inwoners met corona-gerelateerde klachten van de gemeenten Vilvoorde, Meise, Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel, Machelen-Diegem en Wemmel terecht voor een consultatie en enkel op afspraak.

Om een afspraak te krijgen in het medisch centrum, moet steeds eerst gebeld worden naar het centraal nummer tel. 02 255 47 78. We benadrukken om niet rechtstreeks langs te gaan bij het tijdelijk medisch centrum zonder telefonisch overleg.

Bij overbelasting van de telecomnetwerken, kan u problemen ondervinden om het centraal nummer te bereiken. Probeer verschillende malen opnieuw om toch door te geraken.

In een eerste fase is het centrum telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur.

Praktisch: cc Het Bolwerk, Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde

Hoe cc Het Bolwerk bereiken? Ga naar www.hetbolwerk.be/routeplan

Andere vragen?

  • Indien u vragen heeft over het coronavirus (COVID-19), kan u contact opnemen via het centraal nummer 0800 14 689.
  • Alle informatie over wat je zelf kan doen, vind je terug op www.info-coronavirus.be/nl