AFGELAST: Winterland '76

The Beatles ... na The Beatles

AFGELAST: Winterland '76

The Beatles ... na The Beatles

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. Alle tickethouders werden hierover persoonlijk geïnformeerd. 

Na ‘The Last Waltz‘ van The Band bijt Winterland ’76 zich vast in ‘The Beatles … na The Beatles‘.

Na het uiteenvallen van The Beatles gingen John, Paul, George en Ringo elk hun eigen weg, met vele hoogte- en een enkel dieptepunt tot gevolg. Winterland ‘76 brengt een eigenzinnige interpretatie van dit muzikale erfgoed, de tien jaar tussen het uiteenvallen van The Beatles in 1970 en de schokkende moord op John Lennon in 1980.

Verwacht je aan verborgen parels en vergeten diamanten in dit rijke repertoire van de vier Beatles ná The Beatles, waarvan sommige van hun bekendere songs in een nieuw jasje. Denk hierbij aan eigenzinnige versies van Lennons ‘Jealous Guy‘ of ‘Maybe I’m Amazed‘ van Paul McCartney, maar ook aan het onstuimige ‘Dark Horse‘ van George
Harrison of ‘I’m The Greatest‘, het tongue-incheek lijflied van de onverbeterlijke Ringo Starr.

   

door

Gianni Marzo (gitaar/zang), Piet De Pessemier (gitaar/zang), Dimitri Vossen (bas/zang), Maarten Moesen (drums/zang), Cleo Janse (toetsen/zang), Hans De Prins (toetsen), Alban Sarens (saxofoon), Sam Joris (trompet)