za 14 jan
19u00

cc Het Bolwerk - schouwburg (sur scène)

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 17.00 - € 11.90
+- 1u00

Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets? Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

Be Flat

Double You (7+)

Be Flat

Double You (7+)

‘Double You’ is een sociaal experiment rond grenzen en identiteit.

Twee voorstellingen vinden gelijktijdig plaats en gaan in dialoog met elkaar. Als toeschouwer zit je in twee groepen tegenover elkaar, een doek verhult wat er zich aan de andere kant afspeelt, je ziet slechts één deel van de voorstelling en vangt door de reacties van het andere publiek hints op van wat er aan de overkant aan het gebeuren is. Tot het doek valt - letterlijk.

De vijf acrobaten en muzikanten spelen met wat verborgen is en wat getoond wordt. Vanuit welke kant ga jij de voorstelling meemaken? Je krijgt helemaal andere dingen te zien afhankelijk van de zijde waar jij zit. Double You speelt zo met het principe van Fear Of Missing Out, de angst om iets interessants te missen.

Laat je meevoeren in het indrukwekkende acrobatische, muzikale maar ook humoristische spel van deze jonge bende. Plezier en verbazing verzekerd! 

door

Thomas Decaesstecker, Mehdi Delanoeije, Ward Mortier, Dario Tabakov en Tars Van Der Vaerent (spel/concept), Craig Weston (dramaturgie), David Carney, Brice Agnes (lichtcreatie)

be flat
be flat