di 13 dec
14u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 12.00 - € 11.00
+- 2u00

Heb je tickets over, of ben je nog op zoek naar tickets? Neem dan een kijkje in onze ruilbox.

Ruilbox

De Bonanzas

A 1960s Christmas

De Bonanzas

A 1960s Christmas

In de zestiger jaren liepen de kerken op kerstavond nog vol voor de middernachtmis. Het overvloedige engelenhaar sierde de kerstbomen en de familie von Trapp werd plots wereldberoemd op het grote scherm. Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu wilden samenstellen.

De Bonanzas ruilen de aspergesoep met bladgoud voor ingetogen nummers van The Beatles en The Stones. De gevulde kalkoen met groentekrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de kant voor enkele onvervalste kerstklassiekers.
Uiteraard overgieten de retrochefs dit alles met een stevige sixtiessaus. Van Nat King Cole tot Bing Crosby, maar evenzeer van The Beach Boys tot Paul Anka.

De Bonanzas zoals je ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem. Een kerstconcert waar je nu al van begint te watertanden.

In samenwerking met de Ouderenraad Vilvoorde.

door

Thomas Keersmaekers (leadzang), Dirk Roefs (elektrische gitaar/backing vocals), Simon Jacobs (basgitaar/backing vocals), Hans Claes (keyboard/backing vocals), Bert Rommes (drums/backing vocals)

c_johannes vande voorde
c_johannes vande voorde

De Bonanzas @ Brugge