Elastic

The Gag Man

Elastic

The Gag Man

Zondag 20 september van 13u tot 17u organiseert cc Het Bolwerk samen met de dienst Vrije Tijd een happening in kader van de autovrije zondag, gespreid over het autovrije zone van de stad. Het cc ontplooit activiteiten in het Park Rolleveld, op de Grote Markt en op het Bolwerkplein. Deelname is gratis.
Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke afspraken. Bedankt om deze hier na te lezen.

cc Het Bolwerk trekt naar het groen! Kom in park Rolleveld genieten van verrassende acrobatische, humorischtische en indrukwekkende performances. Vaak een beetje gek, maar soms ook breekbaar en poëtisch. Zinnenprikkelend geniaal of huiveringwekkend en opwindend. Circusvoorstellingen voor iedereen! Want circus is zo breed dat elke leeftijd wel een discipline naar zijn smaak vindt.

Elastic is een absurde clown en de topper in de jonglerie. Hij geeft intussen al 30 jaar optredens in de internationale circuswereld, won tal van prijzen en zat dit jaar nog maar eens in de selectie van het Circus van Monte Carlo 2020. Met 'The Gag Man' keert Elastic terug naar de essentie van straattheater en toont hij hoe je met weinig attributen toch een ongelooflijk grappige show kan opbouwen. Genietbaar voor jong én oud!

Om organisatorische redenen dienen ook deze gratis tickets (online) gereserveerd te worden. Reserveer 1 ticket per bubbel.

elastic
elastic