vr 16 dec
20u30

cc Het Bolwerk - schouwburg

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 25.00 - € 17.50
+- 1u50

Els De Schepper

Ziet ze vliegen

Els De Schepper

Ziet ze vliegen

Stap mee op een turbulente vlucht uit de realiteit, naar een wereld vol ontroering, glimlachjes en schaterbuien.
Na een bijzondere check-in in een fictieve luchthaven en voorbij de douane, betreed je de wonderlijke wereld van EDS Airlines.

Zet je gsm in vliegtuigstand en geef je over aan een dolle show vol gein en ongein. Laat je meevoeren op een expeditie tot in de diepste kern van Els haar hoofd.
Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en de uitbundigheid gebleven?

Fasten your seatbelts en geniet van de fratsen van Dikke Rita uit Gent die plotseling stewardess is geworden. Geniet van de wijze naïviteit van Klein Elske en haar denkbeeldig vogeltje. Luister naar de buitensporige Nonkel Richard en hoe graag hij zijn Rita ziet. En leer hoe Sonja de depressieve reisleidster op zoek is naar het grote geluk.

Een volbloed roadmovie op het theater met een soundtrack van Steve Willaert. Een spannend verhaal met een absurde inslag à la 'Grand Hotel Boedapest' en ‘La science des rêves’. Én met een verrassende “vliegende” apotheose.

Wedden dat deze twee uur durende vlucht in het gezelschap van Els De Schepper ook jou zal bevrijden en je hart en lachspieren meer dan deugd zal doen?