GEANNULEERD - 'Nuff Said

met Frank Deruytter, Bugra Gedik, Thomas Smith, Anissa Boujdaini

GEANNULEERD - 'Nuff Said

met Frank Deruytter, Bugra Gedik, Thomas Smith, Anissa Boujdaini

DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD - TICKETHOUDERS WERDEN PERSOONLIJK GEINFORMEERD

‘Nuff Said ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds september kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Kruitfabriek terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De hardest working woman in comedy Serine Ayari is onze host. Aight! Who’s in!?

Welkom aan iedereen vanaf 16 jaar. 

vanaf 20u00 dj-set door Friskobar Soweto

Frank Deruytter (BE)

Frank Deruytter is sinds jaren een top-saxofonist die met tal van grote namen (o.a. Bobby Womack, Maceo Parker en Ike Turner) heeft samengewerkt.

Na jaren als sideman gefungeerd te hebben treedt hij nu op de voorgrond als saxofonist én zanger. Zo besloot hij om een 'funk-big band' te vormen die uitsluitend On The One speelt. Het resultaat is OTO Machine: een stomende band, met een tot in de huid doordringende sound die een spetterende en indrukwekkende performance neerzet.

Bugra Gedik (NL)

Bugra Gedik, de stadsjongen die zijn mond niet kan houden, is opgegroeid in een achterbuurt en geschoold in een ‘goede’ buurt. Gelukkig vond hij in 2014 zijn heil in de stand-up: rauw en introspectief met een filosofisch randje. In mei 2017 won Bugra de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival.

Thomas Smith (BE)

Thomas Smith maakte in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup naam in Vlaanderen en Nederland als de gevatte comedian die het flegma en de flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent.

Vertrekkende van observatie, overtuigt hij met behulp van improvisatie en een vette knipoog iedereen van zijn waarheid. In de loop van zijn carrière is Thomas uitgegroeid tot een stand-up comedian van wereldniveau. Standpunt, diepgang en een wervelende positieve energie.

Anissa Boujdaini (BE)

Anissa Boujdaini is een spoken word-artieste, schrijfster en cultuur commentator.

Met zowel persoonlijke als maatschappijkritische gedichten trekt ze haar publiek mee in haar gedachtestroom. Daarnaast geeft ze workshops en begeleidt ze nieuw talent. De maatschappijkritische thema’s in haar poëtisch werk zorgden er al snel voor dat ze gevraagd werd om haar visies te delen tijdens sprekersmomenten, in panels en in columns.

host Serine Ayari

serine_ayari_1.jpg
serine_ayari_1.jpg