vr 06 aug
20u30

ASIAT-site

Mechelsesteenweg 255
1800 Vilvoorde

€ 15.00
+- 1u00

Meskerem Mees

Meskerem Mees

Meskerem Mees heeft de soul van Nina Simone, de panache van Carla Bruni en een stemgeluid zo puur als bronwater. Deze Oost-Vlaamse singer-songwriter neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los.

Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Met haar debuutsingle ‘Joe’ verovert Meskerem medio 2020 de ether en àlle harten. ‘Joe’ stoomt direct door tot de eerste plaats in De Afrekening van Studio Brussel. Ook toonaangevende buitenlandse media als Consequence of Sound (USA) en FIP Radio (Fr) vallen als een blok voor de jonge Gentse.

In 2020 schreef Meskerem Mees haar naam bij op het legendarische palmares van Humo’s Rock Rally en brak ze definitief door tot het grote publiek. De jury was lovend: "Straf hoe ze de zaal stil kreeg", "clevere teksten" en "gewoon goed over de hele lijn" zijn maar enkele van de vele lovende reacties.

Deze voorstelling vindt plaats in openlucht, tenzij de weergoden ons niet gunstig gezind zouden zijn.  

door

Meskerem Mees (gitaar/zang), Febe Lazou (cello)

praktisch

Dit is een coronaproof voorstelling binnen, in de loods naast de artistieke Marinella Senatore stage.

Onthaal: via de ingang van de Asiat-site aan de Mechelsesteenweg waar ook een fietsenstalling ter beschikking staat. 

-> Opgelet! tickets reserveren kan slechts tot de vooravond van de voorstelling. 

Seasons Shift