'Nuff Said

met Alex Agnew, Jade Mintjens, e.a.

'Nuff Said

met Alex Agnew, Jade Mintjens, e.a.

‘Nuff Said ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 13 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Vanaf september kan je elke maand op ‘Nuff Said in De Kruitfabriek terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. De hardest working woman in comedy Serine Ayari is onze host.
Voor deze eerste editie in Vilvoorde ontvangen we de comedians Alex Agnew en Jade Mintjens, zangeres Judith Okon, rapper en schrijver Massih Hutak.

8 euro (-26 jaar) | 14 euro (+26 jaar)

Jade Mintjens

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma ‘Voor de leeuwen’ in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts, Bert Gabriëls en Soe Nsuki, werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van Lunatic Comedy Award en tourde ze met Michael Van Peel als één van zijn Young Ones.

Judith Okon

Judith Okon zingt bij verschillende artiesten zoals Zap Mama, Selah Sue en Delvis. Ze studeerde jazz aan het Antwerpse Conservatorium en laat zich inspireren door de vrijheid en emoties die muziek kan teweegbrengen. Ze brengt met haar indrukwekkende stem een mix van van soul, jazz en hiphop. Dit najaar komt de eerste single uit van haar debuutplaat onder de naam OKON.

Massih Hutak

Massih Hutak is een Afghaans-Nederlandse rapper en schrijver. In 2016 gaf hij zijn baan als docent Nederlands en maatschappijleer op om zich volledig te richten op zijn grote liefde: muziek. Hij schrijft niet alleen liedjes, maar ook verhalen en columns, die worden en werden gepubliceerd in onder andere Het Parool, de Volkskrant en Das Magazin.

Alex Agnew

Alex Agnewwerd bekend toen hij in 2003 als eerste Belg in de geschiedenis het Leids Cabaret Festival won. Volgens Alex moet comedy schuren en heilige huisjes omver trappen. Hij is een mindfucker. Als mensen denken ‘Ja, eindelijk zegt iemand het!’ haalt hij dat in de volgende zin onderuit. Hij zet zowel zichzelf als ons in ons blootje, Dolby Surround-gewijs: met heel veel lawaai.

Praktisch route De Kruitfabriek