wo 28 sep
20u00

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u45

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said - letterlijk "genoeg gezegd" - ontstond in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds vorig seizoen kan je ook in Vilvoorde zowat elke maand op ‘Nuff Said terecht voor een nieuwe show met verse namen. Bekende en minder bekende. Lokaal maar ook internationaal talent. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Erhan Demirci is onze host.

De show start om 20u30 en wordt voorafgegaan door een dj-set vanaf 20u00.

MARJOLIJN VAN KOOTEN (NL)

MARJOLIJN VAN KOOTEN (NL) trok twee seizoenen langs de theaters met de succesvolle voorstelling ‘Geen paniek’ die ging over angst en depressie. Daarna volgde een solotournee met ‘Ik zie de bui al hangen’ en ‘Ongestoord’. Psychiatrisch cabaret, ook voor normale mensen. Na het succes van haar voorstellingen staat ze nu vanaf november met ‘Hoe vind je het zelf gaan?’ in de theaters, alweer boordevol zwarte humor en mooie liedjes. Ook heeft Marjolijn haar eerste boek geschreven: Schijtluis. Over haar leven met een angststoornis.

ROLAND VAN CAMPENHOUT (BE)

ROLAND VAN CAMPENHOUT (BE) is al decennia lang bekend als een getalenteerde en creatieve gitarist, een groot singer-songwriter en een bijzonder sympathieke muzikant. Hij draait al 40 jaar mee en is samen met zijn generatiegenoten ouder geworden, maar heeft ook telkens weer een nieuw publiek kunnen aanspreken en aansluiting gevonden bij nieuwe generaties. Roland is goed thuis in blues, maar ook in reggae, country, jazz, wereldmuziek en folk.

ISH AIT HAMOU (BE)

Vilvoordenaar ISH AIT HAMOU (BE) schrijft van jongs af verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. Daarna bracht hij nog 4 andere boeken uit: ‘Cécile’ (2015), ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’ (2016), ‘Klem’ (2018) en ‘Het moois dat we delen’ (2019).

JERON DEWULF (BE)

JERON DEWULF (BE) is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom ‘en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling.

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie