wo 01 feb
20u00

cc Het Bolwerk - ontmoetingsruimte

Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

€ 14.00 - € 8.00
+- 2u30
pauze inbegrepen

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

'Nuff Said

Words. Beats. Jokes.

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 14 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam.

Sinds september kan je terug elke maand op ‘Nuff Said in cc Het Bolwerk terecht voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

De immer positieve energie uitstralende Erhan Demirci is jullie host.

Aight! Who’s in!?

Minimumleeftijd: 16 jaar.

Dj-set door Friskobar Soweto vanaf 20u00. 


ANNE NEUTEBOOM (NL)

ANNE NEUTEBOOM (NL) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam.

“Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend” - NRC ****

MANOU GALLO (BE)

MANOU GALLO (BE) is dé frontvrouw van de Afro-Europese muziek. In haar handen transformeert de basgitaar in een percussie instrument, een stijl die haar international allure gaf. Haar unieke talent als zangeres, bassiste én percussioniste bracht haar naar de legendarische band Zap Mama, en zo naar België. Voor haar nieuwste album ‘Afro Groove Queen’ werkte ze samen met onder andere Bootsy Collins, Manu Dibango en Chuck D.

ABDELKARIM EL BAZ (NL)

ABDELKARIM EL BAZ (NL) studeerde af van de Mimeopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2012 en van de Toneelacademie Maastricht in 2016. Hij speelde onder andere bij MAAS TD, het Amsterdams Andalusisch Orkest, de Toneelmakerij en toneelgroep Oostpool. Naast zijn werk op het podium speelde Abdelkarim in de film Afdwalen en was hij regelmatig op televisie te zien in Van hier tot Tokio voor de VPRO. In zijn eerste solovoorstelling, Al Maktoub (het lot) eert hij de liefde voor zijn moeder en bevecht hij de onomkeerbaarheid van het lot.

ROBERT WHITE (VK)

ROBERT WHITE (VK) is de enige homoseksuele, autistische, muzikale comedian in het Britse comedycircuit. Zijn onverwachte grappen, improvisatorische liedjes, nauwelijks geloofwaardige verhalen en interactieve muziek onderscheiden hem van andere comedians. Na het behalen van de tweede plaats in Britain's Got Talent in 2018 is hij een veelgevraagde artiest geworden die regelmatig optreedt, zowel nationaal als internationaal.

“Just one of the funniest performers I’ve ever seen, I’ve never laughed like that!” – David Walliams
 

Een voorsmaakje en terugblik op de 100ste editie