zo 20 sep
13u30
zo 20 sep
15u30

Park Rolleveld

Nieuwe Rolleweg
1800 Vilvoorde

+- 0u40

Sol'air Company

Tendance Holiday

Sol'air Company

Tendance Holiday

Zondag 20 september van 13u tot 17u organiseert cc Het Bolwerk samen met de dienst Vrije Tijd een happening in kader van de autovrije zondag, gespreid over het autovrije zone van de stad. Het cc ontplooit activiteiten in het Park Rolleveld, op de Grote Markt en op het Bolwerkplein. Deelname is gratis.
Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke afspraken. Bedankt om deze hier na te lezen.

cc Het Bolwerk trekt naar het groen! Kom in park Rolleveld genieten van verrassende acrobatische, humorischtische en indrukwekkende performances. Vaak een beetje gek, maar soms ook breekbaar en poëtisch, zinnenprikkelend geniaal of huiveringwekkend en opwindend. Circusvoorstellingen voor iedereen! Want circus is zo breed dat elke leeftijd wel een discipline naar zijn goesting vindt.

De acrobaten van Sol’air Company laten iedereen versteld staan met ‘Tendance Holiday’. In deze trapeze act gaan twee vriendinnen samen op vakantie. Om samen even tot rust komen. Een hotel met de beste referenties is geboekt. Een berghotel. Zonder lift, maar zeer de moeite waard. Na aankomst snel de koffers uitpakken en dan kan de vakantie pas echt beginnen. Dat is het plan! Het loopt helaas anders...

Om organisatorische redenen dienen ook deze gratis tickets (online) gereserveerd te worden. Reserveer 1 ticket per bubbel.