Van Geel & Van Den Begin

In concert met bigband

Van Geel & Van Den Begin

In concert met bigband

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen, moeten we niet meer voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het dient enkel in een schoon glas geschonken te worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas in de aanbieding.

Naast het verschil in leeftijd en lengte, delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op je loslaten. Ook al klinkt het als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, geloof ons … Jonas en Peter zullen je bewijzen dat het een gouden combi is.

Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drums zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen ... Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.

In het leven is niets zeker, behalve één ding … wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn!