fAbuleus & Kloppend Hert

Zero For Conduct

fAbuleus & Kloppend Hert

Zero For Conduct

We maken auto’s die zelf rijden en computers die zelf denken. Culturen botsen en smelten samen. Australië is onze achtertuin en Mars is binnenkort een vakantiebestemming. De wereld verandert met een duizelingwekkende snelheid.

In ‘Zero For Conduct’ confronteert theatermaker Haider Al Timimi 10 jongeren met vragen over hun wereldbeeld. Durven ze nog te dromen? Welke hoop en angsten koesteren zij? En welke rol speelt ons onderwijssysteem daarin? Waarom zien onze klaslokalen er bijna net zo uit als 100 jaar geleden? Een spektakel vol tekst, dans, video en figuren waarin jongeren uit hun keurslijf breken.

door

Haider Al Timimi (regie), Joanita Acheampong, Mohammed Basim, Cherine Chat, Marijke Claes, Maaike De Baerdemaeker, Marilou Dejans, Maria De Cort, Majd Hanon, Wouter Tran en Renee Vaerewijck (spel), fABULEUS & Kloppend Hert (productie)

Hun kwaadheid is gemeend, hun energie opzwepend. Haider Al Timimi heeft opnieuw een multidisciplinair spektakel gecreëerd, dat op zijn best is als fel maar fantasievol pamflet.
*** De Standaard - Filip Tiels
De strategie die Haider Al Timimi samen met zijn tien jonge medemakers hanteert, is die van het rammen van de muur, maar de ploeg doet dat met grote artistieke intelligentie.
Evelyne Coussens in De lage landen

doelgroep

5e en 6e middelbaar