routeplan

Opgelet, wegwerkzaamheden in Vilvoorde

Momenteel zijn er werken aan het Heldenplein en de Franklin Rooseveltlaan. De situatie verandert regelmatig dus hou zeker volgende websites in de gaten voor de meest actuele stand van zaken ivm de werken in Vilvoorde: 

Of gebruik voor informatie over real-time hinder in Vilvoorde het Geopunt Vlaanderen waar je kan controleren en checken waar er gewerkt wordt aan de Vlaamse snelwegen, gewest- en gemeentewegen.

Werken rond cc Het Bolwerk vanaf 22 februari

Op woensdag 22 februari start de laatste fase voor de vernieuwing van de Franklin Rooseveltlaan. 

Dan wordt er gewerkt aan de noordzijde van de Rooseveltlaan, inclusief de aansluitingen met de Bolwerkstraat en de GroenstraatBeide straten zijn tot eind april doodlopend aan de werken. Voor voetgangers blijft het evenwel mogelijk om door te lopen. 

Als je Het Bolwerk bezoekt, kan je best parkeren op de parkings aan het station (10 min. wandelafstand), op de Grote Markt (10 min. wandelafstand) of aan de Rooseveltlaan (5 min. wandelafstand). 

Bedankt om rekening te houden met de werken rond het cultuurcentrum.
Vertrek op tijd en voorzie voldoende tijd om een parkeerplaats te zoeken in de buurt. Zo kan je ontspannen en ten volle genieten van jouw culturele uitstap. 

Bolwerkstraat afgesloten vanaf 22 februari

Parkeren

Rond het Bolwerk zijn er verschillende straten waar je kan parkeren. Je kan ook kiezen voor de parking op de Rooseveltlaan, op de Grote Markt op of aan het station. 
Lees hier meer over parkeren rond Het Bolwerk en hier over parkeren in Vilvoorde.

route cc het bolwerk
route cc het bolwerk